SMKN 1 Dlanggu Kab. Mojokerto Ikuti "Indonesian Short Film Festival"

Seperti tahun-tahun sebelumnya, SMKN 1 Dlanggu selalu mengikuti perlombaan film tingkat kabupaten, provinsi dan nasional. Bahkan tahun lalu SMKN 1 Dlanggu mendapat juara 1 tingkat nasional di Universitas Kanjuruhan Malang. Film yang di sutradarai Alma tersebut berhasail menyingkirkan saingan-saingan dari sekolah lain di seluruh Indonesia.


                Berbekal Ilmu perfilman dari tahun sebelum-sebelumnya, SMKN 1 Dlanggu mengikuti perlombaan film di SCTV yang bertajuk Indonesian Short Film Festival dalam skala nasional. Yang lebih menantang lagi, SMKN 1 Dlanggu harus bersaing dengan house production yang telah berpengalaman. Karena perlombaan film kali ini bukanlah perlombaan tingkat SMA/SMK. Film yang digarap seluruh elemen Multimedia di SMKN 1 Dlanggu tersebut mengakat cerita tentang kebudayaan warga mojokerto yaitu bantengan.
                Pengambilan gambar dari film tersebut di lakukan di kecamatan pacet Kabupaten Mojokerto. Film yang di sutradarai oleh hidayatul husnah ini di harapkan bisa mengangkat nilai wisata dan kebudayaan kabupaten Mojokerto serta mengikuti jejak kakak kelasnya untuk menjadi juara nasional.
                Oleh Karena itu kami sebagai warga mojokerto meminta dukungan teman-teman dari seluruh indonesia untuk film ini, dengan cara like trailer film ini di vidio.com, atau anda juga bisa like melalui link in www.vidio.com/watch/71526-isff-2015-sang-pewaris-trailer,  sebelum memberi like anda harus login terlebih dahulu.

Like anda sangat kami harapkan untuk kesuksesan film kami. Dan saya doakan bagi yang memberi like pada film ini rezekinya lancar dan barokah serta mendapat panjang umur. Aminnnnn........ :)

Cara Membuat Contur Double di Corel X6


Berikut Langkah – langkahnya

      1. Buka dulu Corel X6
2. Kemudian tulislah “Krip Konng” di warna merah pakai font jenis “Bauhaus Bv BT”
3.Kemduian Klik Contur di menubar samping
4. Langkah selanjutnya Klik icon berikut (yang saya lingkari)
5.  Setelah muncul seperti  ini, Yang saya lingkari adalah tingkat ketebalan contur warna hitam
6.  Sekarang saatnya untuk membuat conturnya menjadi ganda silahkan ganti yang saya                 lingkari pada gambar     ini menjadi  “2” maka hasilnya akan seperti  ini.

7.Memang conturnya sudah ganda atau double tapi warnanya mungkin kurang pas bagi            anda  Berikut cara    merubah warnanya klik tulisan tersebut, kemudian tekan CTRL + Q,        lalu tekan lagi CTRL  + K,  kemudian klik cursor anda di luar area tulisan kemudian klik tulisan    warna merah seret
8.  Itu adalah cara memisah tulisan dari conturnya..  sekarang saatnya untuk merubah warna contur. Klik conturnya kemudian silahkan anda ungroup contur tersebut. Setelah anda ungroup klik cursor anda di area lain yang penting jangan di conturnya,,  setelah itu silahkan seret conturnya maka hasilnya akan seperti in
i
9. Kemudian pasangkan kembali contur tersebut.. kemudian anda  group lah kedua contur             tersebut maka hasilnya seperti ini

10.   Setelah itu silahkan teks di taruh di tengah-tengah contur yang sudah anda rubah                         warnanya tersebut.. dan silahkan group agar tidak berantakan nantinya


Semoga bermanfaat terimakasih telah membaca toturial ini... anda bisa mencoba dengan tulisan lain dan warna yang beda pula semua terserah anda. Yang terpenting anda sudah tau caranya...
Jangan di hafal cara ini namun silahakan anda pahami..

Tunggu tutorial selanjutnya....

Cara Meningkatkan Traffic Blog Atau Website Dengan Cepat


Ingin nggak Traffic blog kalian seperti itu...
Terus menanjak tinggi dalam jangka waktu satu hari saja.. Di sini saya akan bocorkan bagaimana cara untuk meningkatkan kan traffic dengan cepat. Untuk anda yang seorang pemain blogger pasti ingin blog anda dilihat banyak orang bukan..



 Nah sekarang kita masuk ke topik utama yaitu cara meningkatkan traffic..
Saya Perkenalkan autotrafik.com 
ini sudah saya buktikan sendiri bagaimana blog saya melonjak drastis... 
Cara daftarnya cukup mudah..

1. Silahkan anda buka autotrafik.com
2. Kemudian Pilih Register
3. Silahkan isi data yang disediakan
4. Klik Daftar  

Setelah anda terdaftar silahkan login dengan user anda..

Pasti setelah anda sudah dapat traffic yang banyak pasti ingin mendapatkan penghasilan dari ngeblog bukan..  >>>> BACA JUGA CARA DAPETIN RUPIAH DARI BLOG

Selesai... Semoga Bermanfaat....

INVESTASI TERBAIK BUAT BLOG ANDA ADALAH TINGGALKAN ALAMAT BLOG ANDA DI KOMENTAR

PTC Gratis Yang Menguntungkan

Salam Buat anda para pembaca...

Saya Di sini akan menjelaskan tentang PTC lokal atau biasa nya di sebut Paid To Click,,,

Sistem kerja cukup mudah dan gampang,,, anda tinggal klik dan tunggu 30 detik udah di bayar enak nggak kira - kira???

Kali ini namanya adalah duitbux 








ini adalah sebuah layanan PTC lokal...

Berikut Cara Daftarnya...

1. Silahkan buka www.duitbux.com
2. Kemudian anda pilih daftar 
3. Isi form yang di ajukan tersebut
3. klik registrasi.

Mudah banget bukann,,,,

Cara untuk dapet rupiahnya yaitu seperti berikut.

1. Login dengan User anda
2. Pilih Menu View ads
3. Cari Iklan Yang di bayar tinggi namun ingat (jika anda member standar cari lah iklan yang utnutk standar)
4. Nikmati hasil anda...

Bayangkan 1 hari anda bekerja dengan melihat 5 iklan , 200 x 5 = 1000
Kemudian anda mempunyai 20 member (50% dari member anda) 100x20 = 2000

3000 anda dapat 1 hari...

silahkan anda kalikan secara terus menerus...


 klik di sini untuk registrasi gratis
jangan Klik yang ini


INVESTASI BAGI BLOG ANDA ADALAH MENINGGALKAN KOMENTAR DI BLOG ORANG LAIN

Daftar Di bloggerbersatu.com (PULSA GRATIS)

Sebelum saya jelaskan pada para pembaca apa itu bloggerbersatu.com saya ingin menebak terlebih dahulu, pasti anda butuh pulsakan,,???
anda tidak pakai pulsa di era sekarang itu sudah sangat ketinggalan banget...
langsung saja kita masuk ke topiknya yaitu bloggerbersatu.com.
bloggerbersatu.com. adalah sebuah PPC lokal yang menguntungkan bagi para blogger mania yang udah pengalaman ataupun blogger yang baru merintis.
pasti kalian berpikir blog yang banyak iklannya pasti blog yang trafficnya tinggi,,  itu belum tentu benar,,
sekarang meskipun traffic blog anda baru sedikt namun anda ingin blog anda ingin terlihat profesional dengan banyak iklan, mudah banget cara nya.

ikuti langkah berikut..
1. Silahkan klik ini bloggerbersatu.com.
2. Kemudian Pilih Daftar (gratis lo ya)
3. Silahkan isi data anda dengan benar
4. Kemudian Klik daftar
5. Kemudian buka email anda dan klik link yang di kirim dari  bloggerbersatu.com.
6. Silahkan Login dan Menuju ke menu publisher dan ambil kode iklan.
7. silahkan anda buka blogger dan edit tatak letak pilih edit html
8. masukan script tersebut

Ingat selain itu anda juga di bayar setiap klik valid nya yaitu Rp100, / klik valid

Jika Anda ingin dapet Penghasilan yang lebih besar dari blog anda anda bisa juga daftar di iklanblogger.com
Baca juga >>>> KLIK DISIN <<<<<<
Tentang Iklan Blogger

INVESTASI TERBAIK BUAT BLOG ANDA ADALAH TINGGALKAN KOMENTAR 

CARA PASANG TV ONLINE DI BLOG

   Mungkin Kalian pernah rebutan remote TV dengan adik kakak atau bahkan orng tua kalian. Mau nggak mau kita yang harus ngalah, kita ingin nonton itu dia minta nonton ini,, mulai sekarang jangan sampai itu terjadi.
Saya punya solusi buat anda para blogger,.....

kode script untuk memasang tv internet online di blog 

Tv Online MIVO....
tapi kita tidak perlu menuju mivo tv.. kita cukup pasang di blog kita sendiri. selain bermanfaat buat kita... itu juga bermanfaat buat para pembaca yang sedang rebutan remote dengan keluarganya hhahahaha...

ini SILAHKAN copy Script dari Mivo TV

<embed align="top" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="sameDomain" bgcolor="#ffffff" devicefont="false" height="860" menu="true" name="MivoTV" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" scale="noscale" scroll="auto" src="http://id.imediabiz.com/MivoTV.swf?r=%27%20+%20Math.round%28Math.random%28%29%20*%2099999%29%20+%20%27" type="application/x-shockwave-flash" width="100%" wmode="transparent"></embed><br /><a href="http://www.super-gaptek.com/" target="_blank">Script TV Online</a>

Semoga Bermanfaat.....

Meninggalkan alamat blog anda di komentar adalah investasi buat blog anda

Membuat Win XP Jadi Ringan

coba command run : msconfig
di bagian Startup uncheck hal2 yg gak perlu2 bgt (program yg dijalankan klo saat dibutuhkan doank), Supayastartup ga berat

run : system.ini
masukin line baru
"IRQ14=4096"
gunanya untuk melebarkan jalur data dari HDD biar aksesnya cepet

-------------
cukup bersiin prefetch
di C:/windows/prefetch
Lumayan start up jadi lumayan cepet
----------
Yang rutin kulakukan setelah instal OS adalah:

Mematikan Service:

1. Start-Run- ketik services.msc /s

2. Matikan services dengan cara klik kanan pada masing2 service,
klik kanan tiap service, klik properties (atau double klik service tsb).
- pada startup type : pilih disable
- service status: kalau dalam kondisi started, klik tombol stop

3. Service2 yang perlu distop n disable adalah:
- alerter
- automatic update
- error reporting services
- event log
- help and support
- imapi CD burning COM services
- messenger
- performance logs and allert
- remote registry
- system restore service
- task scheduler
- themes
- uninteruptable power supply
- web client
- windows time

Kalau komputer standalone (tidak ada LAN/internet), matikan juga service2:
- Application Layer Gateway Service
- Computer Browser
- DHCP client
- Distributed Link Tracking Client
- Distributed Transaction Coordinator
- DNS Client
- Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sharing (ICS)
- Net Logon
- NetMeeting Remote Desktop Sharing
- Network Connections
- Network DDE
- Network DDE DSDM
- NEtwork Location arareness (nla)
- remote acces auto connection manager
- remote access connection manager
- remote procedure call (rpc)
- remote procedure call (rpc) locator
- remote registry
- routing and remote access
- server
- SSDP discovery service
- TCP/IP netBios helper
- telephoni
- terminal services
- upload manager
- workstation
- webclient
-------------------
 

Dr. Computer sekarang pake cara ini

install windows baru
disable unwanted service [seperti di atas]
desktop clasic type
no visual style

no antivirus
deepfreze c: aja
sebelum di deep freze. Tune up dulu
gw pake progi hampir smua portable
winamp, mozila, YM, IM, flasget,
tinggal di run dari d:/protable

Brarti yang gw install cuma
winrar, k-lite codec,tune up utilities 2007, acdse clasic, some drivers
dah itu aja yang laen portable.
no office. klo butuh install bentar tanpa membuka deepreze
-----------
Mempercepat Windows Xp Do with your own risk.

1. Mematikan Service-service yang tidak berguna Jalankan services.msc
(start,run,services.msc) matikan service-service berikut:
Alerter
Application Layer Gateway Service,
Application Management
Automatic Updates
Background Intelligent Transfer Clipbook
Distributed Link Tracking Client
Distributed Transaction Coordinater
Error Reporting Service
Fast User Switching Compatibility
IMAPI CD-Burning Indexing Service
IPSEC Services
Messenger
Net Logon
Net Meeting Remote Desktop Sharing
Network DDE Network
DDE DSDM
Portable Media Serial Number
Remote Desktop Help Session Manager
Remote Registry
Secondary Logon
Smart Card
SSDP Discovery Service
Telnet
Themes
Uninterruptible Power Supply
Universal Plug and Play Device Host
Upload Manager
Webclient
Wireless Zero Configuration
WMI Performance Adaptor
2. Hapus file2 yang berada di c:\windows\prefect (folder jgn dihapus) setiap 2 Minggu EASIEST WAY TO DELETE PREFETCH.
1. Open notepad.exe, type del c:\windows\prefetch\*.* /q (without the quotes) & save as "delprefetch.bat" in c:\
2. From the Start menu, select "Run..." & type "gpedit.msc".
3. Double click "Windows Settings" under "Computer Configuration" and double click again on "Startup" in the right window.
4. In the new window, click "add", "Browse", locate your "delprefetch.bat" file & click "Open".
5. Click "OK", "Apply" & "OK" once again to exit.
6. Reboot your computer.
3. Disable file indexing double-click the My Computer icon. Next, right-click on the C: Drive, then select Properties. Uncheck "Allow Indexing Service to index this disk for fast file searching." Next, apply changes to "C: subfolders and files," and click OK. If a warning or error message appears (such as "Access is denied"), click the Ignore All button.
4. Enable DMA double-click the My Computer icon. Tab HARDWARE, pilih Device Manager double-click on the IDE ATA/ATAPI Controllers device, and ensure that DMA is enabled for each drive you have connected to the Primary and Secondary controller. Do this by double-clicking on Primary IDE Channel. Then click the Advanced Settings tab. Ensure the Transfer Mode is set to "DMA if available" for both Device 0 and Device 1. Then repeat this process with the Secondary IDE Channel.
5. Remove any unnecessary programs and/or items from Windows Startup routine using the MSCONFIG utility CLEANUP STARTUP ITEMS IN MSCONFIG. Do you ever uninstall programs and they are still listed under startup items in msconfig? Personally, I found myself with 30 such items from old installs. Microsoft leaves you no way to clean up this list, but have no fear, I have figured it out for you.
1. Open MSconfig and click on the startup items tab
2. Open Regedit and naviate to HKLM/Software/Microsoft/Sharedtools/MSconfig/startupreg
3. Compare the list of registry keys under startup reg with their counterparts in msconfig.
4. Delete the keys which are no longer valid.
5. Voila! You've cleaned up msconfig.
6. Remove any unnecessary or unused programs from the Add/Remove Programs section of the Control Panel. to uninstall things like msn messenger and other hidden installs thru add remove programs, do this: find sysoc.inf (you might have to enable "show hidden files" and "show hidden/protected system folders" in explorer) and open it in notepad replace all ",hide" with "," (both with out quotes) which is easiest to do with the replace all command under edit then in add/remove programs under add/remove windows compnents and whole new list of things to uninstall and add are now listed (such as internet explorer)
7. Turn off any and all unnecessary animations double-click the My Computer icon. Tab ADVANCE pilih Select the Settings button located under Performance
8. Auto End Tasks to Enable a Proper Shutdown Copy the following (everything in the box) into notepad. QUOTE Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management] "ClearPageFileAtShutdown"=dword:00000001 [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "AutoEndTasks"="1" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l] "WaitToKillServiceTimeout"="1000" Save the file as shutdown.reg Double click the file to import into your registry. NOTE: If your anti-virus software warns you of a "malicious" script, this is normal if you have "Script Safe" or similar technology enabled.
9. Optimize Booting Time use Bootvis Microsoft has made available a program to analyze and decrease the time it takes to boot to WindowsXP The program is called BootVis Uncompress the file. Run BOOTVIS.EXE For a starting point, run Trace / Next Boot + Driver Delays This will reboot your computer and provide a benchmark After the reboot, BootVis will take a minute or two to show graphs of your system startup. Note how much time it takes for your system to load (click on the red vertical line) Then run Trace / Optimize System Re-Run the Next Boot + Drive Delays Note how much the time has decreased or follow this step
1. Open notepad.exe, type "del c:\windows\prefetch\ntosboot-*.* /q" (without the quotes) & save as "ntosboot.bat" in c:\
2. From the Start menu, select "Run..." & type "gpedit.msc".
3. Double click "Windows Settings" under "Computer Configuration" and double click again on "Shutdown" in the right window.
4. In the new window, click "add", "Browse", locate your "ntosboot.bat" file & click "Open".
5. Click "OK", "Apply" & "OK" once again to exit.
6. From the Start menu, select "Run..." & type "devmgmt.msc".
7. Double click on "IDE ATA/ATAPI controllers"
8. Right click on "Primary IDE Channel" and select "Properties".
9. Select the "Advanced Settings" tab then on the device or 1 that doesn't have 'device type' greyed out select 'none' instead of 'autodetect' & click "OK".
10. Right click on "Secondary IDE channel", select "Properties" and repeat step 9.
11. Reboot your computer.
10. Fix Corrupted Files Put XP CD Start>Run> sfc /scannow
11. Increase XP Folder Setting Windows remembers 400 folder settings. When that number is reached some settings aren't retained any longer. You can change this to 8000 by adding this edit to the registry.
1. Copy the following (everything in the box) into notepad. QUOTE Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell NoRoam\BagMRU] [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell NoRoam\Bags] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell] "BagMRU Size"=dword:00001f40 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell NoRoam] "BagMRU Size"=dword:00001f40 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer] "NoSaveSettings"=dword:00000000
2. Save the file as folder8000.reg
3. Double click the file to import into your registry.
12. Clearing the Page File on Shutdown Click on the Start button Go to the Control Panel Administrative Tools Local Security Policy Local Policies Click on Security Options Right hand menu - right click on "Shutdown: Clear Virtual Memory Pagefile" Select "Enable" Reboot For regedit users..... If you want to clear the page file on each shutdown: Start Regedit Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\ClearPageFileAtShutdown Set the value to 1
13. No GUI Boot If you don't need to see the XP boot logo, Run MSCONFIG Click on the BOOT.INI tab Check the box for /NOGUIBOOT
14. Speeding the Startup of Some CD Burner Programs If you use program other than the native WindowsXP CD Burner software, you might be able to increase the speed that it loads. Go to Control Panel / Administrative Tools / Services Double-click on IMAPI CD-Burning COM Service For the Startup Type, select Disabled Click on the OK button and then close the Services window If you dont You should notice
15. Increasing System Performance (If you have 512 megs or more of memory) If you have 512 megs or more of memory, you can increase system performance by having the core system kept in memory. Start Regedit Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\DisablePagingExecutive Set the value to be 1 Reboot the computer
16. Increasing File System Caching To increase the amount of memory Windows will locked for I/O operations: Start Regedit Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management Edit the key IoPageLockLimit
17. Disable Error Reporting Dari Control Panel control panel >> performance and maintenance >> system >> advanced >> error reporting (disable all) right click "my computer" >> manage >> services and applications >> services >> " stop and disable" Error Reporting. Dengan Mengubah Registry Start/Run/Regedit Create a new Binary value, or modify the existing value, called ‘Scancode Map’ and edit the value according to the settings below. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\ Keyboard Layout. Value Name: Scancode Map, Data Type: REG_BINARY (Binary Value), Value Data: 00 00 00 00 00 00 00 00 03 00 00 00 00 00 5B E0 00 00 5C E0 00 00 00 00.
18. Disable Crash Control Auto Reboot Start/Run/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PCHealth\Err orReporting. Value: DoReport, 1 = Send Reports, 0 = Don’t Send.
19. Speed Up Browsing (Windows Explorer and IE) INTERNET EXPLORER LIGHTING-FAST STARTUP. Isn't it annoying when you want to go to a new website, or any other site but your homepage, and you have to wait for your 'home' to load? This tweak tells Internet Explorer to simply 'run', without loading any webpages. (If you use a 'blank' page, that is still a page, and slows access. Notice the 'about:blank' in the address bar. The blank html page must still be loaded..). To load IE with 'nothing' [nothing is different than blank]:
1. Right-click on any shortcut you have to IE [You should create a shortcut out of your desktop IE icon, and delete the original icon]
2. Click Properties
3. Add ' -nohome' [with a space before the dash] after the endquotes in the Target field.
4. Click OK Fire up IE from your modified shortcut, and be amazed by how fast you are able to use IE! SPEED UP BROWSING WITH DNS CATCH. when you connect to a web site your computer sends information back and forth, this is obvious. Some of this information deals with resolving the site name to an IP address, the stuff that tcp/ip really deals with, not words. This is DNS information and is used so that you will not need to ask for the site location each and every time you visit the site. Although WinXP and win2000 has a pretty efficient DNS cache, you can increase its overall performance by increasing its size. You can do this with the registry entries below:
************begin copy and paste***********
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Dnscache\Parameters] "CacheHashTableBucketSize"=dword:00000001 "CacheHashTableSize"=dword:00000180 "MaxCacheEntryTtlLimit"=dword:0000fa00 "MaxSOACacheEntryTtlLimit"=dword:0000012d
************end copy and paste***********
make a new text file and rename it to dnscache.reg. Then copy and paste the above into it and save it. Then merge it into the registry.
FIX IE 6 SLOWDOWNS AND HANGS.
1. Open a command prompt window on the desktop (Start/Run/command).
2. Exit IE and Windows Explorer (iexplore.exe and explorer.exe, respectively, in Task Manager, i.e - Ctrl-Alt-Del/Task Manager/Processes/End Process for each).
3. Use the following command exactly from your command prompt window to delete the corrupt file: C:\>del "%systemdrive%\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\index.dat"
4. Restart Windows Explorer with Task Manager (Ctrl-Alt-Del/Task Manager/Applications/New Task/Browse/C:\Windows\explorer.exe[or your path]) or Shutdown/Restart the computer from Task Manager.
ANOTHER WAY TO FIX IEXPLORER 6 SLOW PAGES LOADED. Here's an easier way to get to index.dat file as addresse in another tweak submitted here.
1. click on Internet Explorer
2. go to to your root dir (usually C
3. open Documents and Settings folder
4. open "your username folder"
5. open UserData
6. **close IE if you have it open** rename index.dat to index.old logoff and log back on (don't need to restart) open up IE and go to a web page or site that always seemed to load slowly. It should load a lot more quickly now. NOTE. Always rename or backup .dat or other system files before deleting.
Speed Up HTTP Requests On Internet Explorer use Firefox Setting
1. Start the Registry Editor
2. Go to HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings
3. Select New > DWORD Value from the Edit menu
4. "MaxConnectionsPer1_0Server"=Dword:0000000a "MaxConnectionsPerServer"=Dword:0000000a Configure Internet Downloads Start/Run/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\RemoteComputer\NameSpace In the left pane find: {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF} Value and delete it. Auto Disconnect for Internet Explorer Start/Run/Regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings. To increase the number of simultaneous connections that are allowed to 10, follow these steps: On the Edit menu, click Add Value , and then add the following registry values: “MaxConnectionsPer1_0Server”=Dword:0000000a “MaxConnectionsPerServer”=Dword:0000000a. Control Internet Explorer Error Reporting Start/Run/Regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] Value Name: Disable Script Debugger Data Type: REG_SZ (String Value) Value Data: yes or no. Create a new string value, or modify the existing value, named “Disable Script Debugger” and set it to either “yes” to disable the debugger or “no” to enable it. Restart Internet Explorer for the change to take effect. Disable/Change Auto-search in Internet Explorer Open Internet Explorer >> Click the "search" button >> click the "customize" button >> click "autosearch settings" >> FOLLOW INSTRUCTIONS BELOW........... DISABLE: In the "When Searching" drop down menu, select "Do not search from the address bar". >> click "ok" >> "ok". Type an invalid address in your address bar and see if it takes you to the msn search page or if it gives a "page not found" error. In this case, the "page not found" error is what we want. CHANGE: If you wish not to disable, but you wish to change it to your favorite "google.com" search page. Instead of following the "DISABLE" instructions, follow the instructions below. Choose "Google Sites (or whatever you prefer)" from the "choose a search provider to search from address bar" drop down menu >> click "ok" >> "ok"
20. System Performance Edit in Registry Stop Error Messages When Booting Start/Run/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer. Create a new sub-key named ‘AlwaysUnloadDLL’ and set the default value to equal ‘1' to disable Windows caching the DLL in memory. Restart Windows for the change to take effect. End Task Time Out Start/Run/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows. Value Name: NoPopupsOnBoot, Data Type: REG_DWORD (DWORD Value), Value Data: (1 = disable messages). Stops the annoying Windows pop-up messages notifying you a device is not functioning when you boot-up Windows. Create a REG_DWORD value of ‘NoPopupsOnBoot’ in the key below (if it doesn’t already exist). Set the value to ‘1' to disable pop-up messages from appearing. Change Default Search Options Start/Run/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l Add a new string value called, “WaitToKillServiceTimeout” and change the Value to 2000. Exit, reboot. Automatically Close Non-Responding Applications on Shutdown Start/Run/Regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\ Explorer. Data Type: REG_DWORD (DWORD Value), Value Data: (0 = unselected, 1 = selected). Modify the following values, setting them to “1? to select the parameter as a default or “0? as unselected. CaseSensitive, IncludeSubFolders, SearchHidden, SearchSlowFiles, SearchSystemDirs. Restart or logoff Windows for the change to take effect. Speed Up Menu Display Start/Run/Regedit HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop, Value Name: AutoEndTasks, Data Type: REG_SZ (String Value), Value Data: (0 = disabled, 1 = enabled). Modify the value of ‘AutoEndTasks’ to equal ‘1' to automatically end tasks or ‘0' to prompt for action. Note: This change will affect all users but the value can also be changed on a user-by-user basis by modifying [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop] with the same values. Control Automatic Boot Disk Optimization Start/Run/Regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\ Explorer\AutoComplete. Value Name: Append Completion, Data Type: REG_SZ (String Value), Value Data: yes or no. Create a new string value, or modify the existing value, named “Append Completion” and set it to “yes” to append the suggested text as you are typing or “no” to only show a drop-down list. Restart Windows for the change to take effect. Note: This setting also changes the auto complete functionality of Internet Explorer.
21. Enable DVD Player in Media Player Remove the Upperfilters and Lowerfilters values completely from the following registry key: Start/Run/Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
22. Speed up the Start Menu HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Desktop/MenuShowDelay from the default 400 to something a little snappier. Like 150.
23. Turn of CD Auto Play Open My Computer Right click on your CD ROM and choose Properties Click on the Auto Play tab In the drop down box you can choose the Action for each choice shown in the drop down box Or Go to Start->Run->gpedit.msc Computer Config -> Administrative Template -> System Double click Turn off Autoplay Enable it.
24. Increase BROADBAND This is for broad band connections. I didn’t try it on dial up but might work for dial up. make sure your logged on as actually "Administrator". do not log on with any account that just has administrator privileges. start - run - type gpedit.msc expand the "local computer policy" branch expand the "administrative templates" branch expand the "network branch" Highlight the "QoS Packet Scheduler" in left window in right window double click the "limit reservable bandwidth" setting on setting tab check the "enabled" item where it says "Bandwidth limit %" change it to read 0 Effect is immediate on some systems, some need to re-boot. This is more of a "counter what XP does" thing. In other words, programs can request up to 20% of the bandwidth be reserved for them, even with QoS disabled, this is no big deal and most programs do not request it. So, although QOS has caused a big stink because people think it reserves 20% of their bandwidth, you can still disable it, just to be sure, hehe.
25. AUTO DELETE TEMPORARY FOLDER. First go into gpedit.msc Next select -> Computer Configuration/Administrative Templates/Windows Components/Terminal Services/Temporary Folder Then right click "Do Not Delete Temp Folder Upon Exit" Go to properties and hit disable. Now next time Windows puts a temp file in that folder it will automatically delete it when its done! Note from Forum Admin: Remember, GPEDIT (Group Policy Editor) is only available in XP Pro.
26. REMOVING SERVICES DEPENDENCIES. This will allow you to disable a service or uninstall it from your system without effecting another service that depends on it. Here's how you do it
1. After you have set your services the way you want them and you have disabled/uninstalled something that another services depends on, run "regedit"
2. Under HKEY_LOCAL_MACHINE\System\find the service that will not function, do to another service being disabled/uninstall (found in ControlSet001\Services, ControlSet002\Services, and CurrentControlSet\Services)
3. Once you have found the service right-click on the string value, "DependOnService,"and modify
4. You should now see a list of services that it is dependent on. Simply delete the service that you have disabled/uninstalled
5. Restart your computer and your ready to go Disclaimer REMEMBER TO BACKUP YOU REGISTRY FIRST I'm not totaly sure if this will have any negative effects on your system. I used this method after uninstalling "Netbios over Tcpip" from my system completely, so that my Dhcp service would function and I have had NO negative effects on my system.
27. Shutdown Faster SHUTDOWN XP FASTER
1. Like previous versions of windows, it takes long time to restart or shutdown windows xp when the "Exit Windows" sound is enabled. to solve this problem you must disable this useless sound. click start button then go to settings -> control panel -> Sound,Speech and Audio devices -> Sounds and Audio Devices -> Sounds, then under program events and windows menu click on "Exit Windows" sub-menu and highlight it.now from sounds you can select,choose "none" and then click apply and ok. now you can see some improvements when shutting down your system. SHUTDOWN XP FASTER
2. Start Regedit. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200).
28. Change "Recycle Bin" size to 1%
29. Browse the Network Faster HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\RemoteComp uter\NameSpace Delete subkeys {2227A280-3AEA-1069-A2DE-08002B30309D} and {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF} Speeds up network browsing of old Windows machines on the LAN by ignoring their scheduled tasks and printers http://kaskus.us/userframe.php?link=...DCleaner_e.exe
30. melebarkan jalur data dari HDD biar aksesnya cepet run : system.ini masukin line baru "IRQ14=4096"

Cara Mengganti Icon/Simbol pada flashdisk atau hardisk


Code Notepad:

[AutoRun]
OPEN=local Disk (G:)
ICON=ganti degan icon kamu.ico
LABEL=Ganti dengan namamu


Lihat gambar icon flashdisk gue di samping? Jelas banget kan disitu ikonnya beda, nggak kayak icon drive di atasnya yang berupa gambar hardisk.
Nah di tulisan gue kali ini gue mau ngasih tau gimana cara mengganti ikon flashdisk sesuai gambar yang kita inginkan dan gimana cara ganti nama drive nya. Oke mungkin kalian berpikir “kalo Cuma ganti nama kan gampang, tinggal klik kanan – rename”, yap gue setuju, tapi coba lihat nama flashdisk pada gambar di atas, gue yakin dengan cara rename biasa nggak bakalan bisa ganti nama seperti itu, kenapa? Karena penamaan drive standar hanya menerima maksimal 11 karakter termasuk spasi, ngerti? Gue sih enggak.
Caranya simpel banget sih sebenernya, dan ini udah jadul juga, cuma bikin autorun. Jadi buat yang merasa udah tau mending ga usah baca.


Langsung aja siapin bahan-bahannya:
1. Notepad
2. Gambar berformat .ico (yang mau kita jadiin ikon, di google banyak)
3. Flashdisk
Untuk ikon, bisa pake dari gambar apa aja, yang penting ntar dijadiin “.ico”, nah buat yang mau bikin .ico sendiri, bisa pake software bernama “IcoFX”, softwarenya cari sendiri atau download disini.
Lanjut ke cara penyajian. Pertama buat folder bernama “icon” di flashdisk kemudian taruh file .ico yang mau dijadiin ikon di dalam folder icon tersebut, misal “scorpio.ico”.
Buka notepad, kemudian tulis seperti di bawah ini
[AutoRun]
OPEN=local Disk (H:)
ICON=Scorpio.ico
LABEL=Aan Moxer
Tulisan yang berwarna merah bisa kalian ganti sesuai dengan letak file .ico yang mau dipake, dan tulisan berwarna hijau adalah yang akan menjadi nama dari flashdisk nantinya, bisa diganti sesuka betis kalian.
Save file tadi di flashdisk dengan nama “Autorun” dan berformat “.inf”. Pastikan formatnya hanya .inf tanpa embel-embel .txt di belakangnya. Buat yang belum ngerti gimana cara ngesave kayak gitu nih gue kasih tau.


Pada saat penamaan file, ganti “save as type” dari “Text Documents (*.txt)” menjadi “All Files (*.*)”, persis seperti gambar di atas. Baru kemudian pada file name diberi nama “Autorun.inf”.



Eject flashdisk, kemudian colokin lagi. Lihat perubahan yang terjadi….
Biar lebih keren dan nggak ngerusak pemandangan, hiden aja file autorun.inf dan folder iconnya.


Bila tidak Bisa Dowload Aja Di http://www.4shared-china.com/rar/3d2tobYpba/Autorun__Icon.html
setelah dowload, kamu klick kanan file yang kamu dowload dan klick Extract Here halama depan flahdisk atau hardisk

Oknum Aremania Nyalakan Flare

Seorang suporter, yang diyakini oknum Aremania ditangkap dan diperiksa saat diketahui menyalakan flare dalam pertandingan Arema Cronus Indonesia melawan Persipura Jayapura, di Stadion Kanjuruhan, Kabupaten Malang, Jawa Timur, Minggu (12/10/2014).

Seorang oknum Aremania yang belum diketahui identitasnya itu, ditangkap pihak panpel Arema saat babak kedua dan diserahkan langsung kepada Ketua Komdis PSSI, Hinca Panjaitan.

Kepada awak media, dalam jumpa persnya, Hinca menjelaskan, bahwa panpel Arema sudah berhasil menangkap seorang oknum Aremania yang menyalakan flare saat pertandingan berlangsung.

“Kita masih melakukan pemeriksaan. Saya belum bisa menyampaikan apakah akan ada sanski,” katanya.

Namun, dalam pemeriksaan itu, akan ditelusuri, apakah oknum yang menyalakan flare itu ada unsur kesengajaan untuk menggangu pertandingan atau murni menyalakan flare karena untuk melampiaskan kemenangan timnya.

“Yang jelas, malam ini pemeriksaan akan dituntaskan, sekaligus juga akan ditentukan sanksi apa. Baik kepada tim, panpel, atau pelakunya,” katanya.

Laga Arema melawan Persipura nilai Hinca, sudah cukup baik. Wasit sudah adil.

“Namun, sekali lagi, saya tak ingin melihat dalam pertandingan ada suporter yang menyalakan flare. Saat ada yang menyalakan flare saya memerintahkan ke panpel untuk menangkap pelakunya,” lanjutnya.

Terhitung kurang lebih 5 menit flare dinyalakan, langsung bisa dimatikan. “Hal itu saya hargai. Tapi bukan berarti tak ada sanksi. Sebenarnya, pelaku mau dihakim oleh suporter yang lain. Tapi tidak sampai terjadi. Saya ingin banyak orang tidak menilai bahwa Komdis hanya tahu memberikan sanksi. Makanya, saya turun ke lapangan,” tegasnya.

Selain itu, Hinca juga menjelaskan, bahwa harus tidak ada lagi kata-kata atau lagu-lagu rasial. “Yang dimaksud rasial itu adalah setiap perkataan atau lagu-lagu, yang membuat pihak lawan merasa tidak nyaman. Baik kepada wasit atau lainnya yang terlibat dalam pertandingan. Itu sudah rasial dan akan kita sanksi,” katanya.

Jika dalam pertandingan ada hal rasis dan pelanggaran lainnya, yang dilakukan suporter, pemain atau panpel, Hinca mempersilakan untuk dilaporkan. “Siapapun berhak untuk melaporkan, jika ada buktinya, saya akan tindak lanjuti dan akan diproses,” tegasnya

Flare Akan Hilang

Sanksi berat menanti Arema.
Komisi Disiplin (Komdis)
PSSI menjatuhkan sanksi
sementara bahwa laga home
terakhir di 8 besar ISL pada 25
Oktober digelar tanpa penonton
di Stadion Kanjuruhan.

Itu merupakan buntut dari flare
yang dinyalakan supporter
ditribun belakang gawang sebelah
utara pada pengujung
pertandingan lawan Persipura
kemarin malam.

Ketua Komdis Hinca Panjaitan yang menyaksikan secara langsung kejadian itu sempat melakukan sidang setelah pertandingan.

Petugas keamanan pun berhasil
menangkap tiga supporter yang
diduga menyalakan flare. Namun
saat disidang jawaban mereka
berbelit-belit.

”Sanksi tanpa penonton ini bisa
berubah jika panpel bisa
menyelesaikan masalah ini dalam
satu minggu. Panpel Arema kami
beri waktu satu minggu untuk
mengusut tuntas dan melaporkan
kepada komdis,” lanjut Hinca.

Jika semua para pelaku flare
tertangkap dan sudah dilaporkan
dalam satu minggu, Arema bisa
terbebas dari sanksi tanpa
penonton.

Tapi tetap masih ada denda yang menanti. Karena flare betul-betul masalah serius diperangi oleh komdis